HolisticMama
HÄLSA

1 års kalas och Big News

Igår tog jag med mig kidsen och gick på kalas. Och inte vilket kalas som helst heller utan WörkOut the Studio fyllde 1 år!

Vi kom dit rätt sent, faktiskt när kalaset nästan var slut. Innan hade dom tränat, haft tävlingar och annat kul. Hade gärna vart med på det också men ibland blir det inte som man tänkt. Är mest glad att vi tog oss dit. Men vi kom iallafall i tid till tårtan till barnens stora glädje. Okej min också. Mums!

Ni som känner mig vet att jag under ett par år tränade tillsammans med Wörkout, världens bästa gäng och coach Pischa. Gick alltid ifrån träningen med ett stoet leende. Det sista året har jag dock inte fått till det att kunna köra där så som jag vill men målet är att lyckas styra upp barnens aktiviteter, mannens och mina så jag kan köra iaf två pass i veckan där. Snart hoppas jag.

Fast innan dess kommer jag att få hänga där minst 1 gång i veckan då jag nu i september kommer att hålla mina MammaCirklar där. Åh det kommer bli så bra. Längtar så jag spricker!

Ställ er där så jag kan få en snygg bild på er! <3

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Jessica Sundberg
  27 augusti, 2018 at 09:31

  Synd att jag inte är gravid eller har bebis, mammacirkel med dig hade varit skoj! Kram!

  • Reply
   annika
   28 augusti, 2018 at 15:38

   Men eller hur! Fast den där fikan kan vi ju snart ta? En torsdag fm passar bra för mig 🙂 Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.