HÄLSA, RECEPT, Tips

MUGGCAKE MED JORDNÖTSSMÖR

Jag är en av dem där människorna som kan längta efter hösten, gosa i soffan med en filt, tända ljus, te, en bra film eller serie. Äntligen är den här och det är just vad jag gör nu. Mannen & B är på lägerskola och tjejerna sover så det är bara jag uppe. Det är inte ofta som man får vara helt ensam så ikväll njuter jag lite extra. Gjorde en så god Muggcake och såklart vill ni ha receptet, eller hur?

Här kommer det:

Smörj en kopp med kokosolja. I med en halv banan som ni mosar. Knäck i ett ägg och 0,5 dl mandelmjöl och en skvätt raw cacao nibbs. Blanda till en smet och lägg i en stor klick jordnötssmör som ni låter sjunka. In i micron på full effekt i 3 minuter. Klart!

muggcake jordnötssmör

Så himla gott, om ni gillar jordnötssmör kommer ni älska den här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

  • Reply Laura 4 september, 2015 at 20:04

    Tack för receptet! Ska definitivt testas imorgon :) Jag älskar också hösten och kan verkligen längta till den…samt smygstarta med myskvällar mitt i sommaren 😉

    • Reply WörkOutMama 4 september, 2015 at 20:55

      Den var supergod, funkar ju bra utan kakaonibbs också. Kanske ska göra en ikväll me :)

    Leave a Reply