GRAVID, HÄLSA

INTE REDAN! 

Idag har jag känt av ryggen och höfterna. Nej, känner jag bara, nej. Inte redan. V. 17 och värre lär det bli. Nu värker ländryggen och det hugger i höfterna. Visst har jag vart igång hela dagen. Vikt tvätt, diskat, lagat mat, lekt i parken, fotbollsskola osv. Men jag har ju ändå vart ledig. 

Får se till att vila så mycket det går och anpassa träningen. Inge mer långpromenader. Får bli lätt styrketräning och cykling. Ska leta rätt på mitt bälte också. Hade ett bra från Leah. 

Någon med bra tips? Kanske på någon sjukgymnast med special skills? :) 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ellen 29 maj, 2016 at 21:13

    De är hemskt jobbigt jag började känna av redan i v 13.. Mest nattetid i höfterna o dagtid i ryggslutet.. Tyvärr inga tips mer än vila & vetekudden.

  • Leave a Reply