EVENT, LIFE

JAG VANN

Jag har ju glömt att berätta, under blogg AWn jag var på i onsdags kunde man delta i en tävling genom att lägga ut ett foto på instagram och jag vann! Ett hemträningskit från Abilica! Så perfekt! Kommer öka motivationen att träna här hemma, hoppas jag iaf haha. Nej ärligt ska bli så spännande att se vad som ingår i kitet :) 

Jag har en tendens att blunda på kort och det märks ju på den här bilden men jag vann ju med den ändå så :) 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Camilla 29 maj, 2016 at 08:51

  Kul! Grattis!

 • Reply Rund är också en form! 29 maj, 2016 at 09:06

  Vad kul, grattis! :-)

 • Reply Träningsblogga - Ida 29 maj, 2016 at 11:39

  Kul att vinna! Grattis!

  • Reply @annikalarsen 29 maj, 2016 at 11:41

   Men eller hur! Man blir alltid glad av att vinna något ?? Och Tack ❤️

  Leave a Reply