RECEPT

Vegansk vitlökssås

Till lunch tänkte jag göra rödbetsbiffar, veganska med kikärtspad istället för ägg. Alltså det gick sådär. Jag hade för mycket spad och biffarna höll inte utan det blev en salig röra av det hela istället. Men det var riktigt gott ändå, så när jag listat ut hur biffarna håller får ni ta del av receptet.

Till mina ”biffar” gjorde jag en vitlökssås, min favorit har alltid varit tsatsiki eller min egen med créme fraiche med fetaost, honung och vitlök. Det är något jag saknat nu när jag äter vegetariskt så idag testade jag att göra med havregurt istället och det blev förvånande gott, enkelt och snabbt att göra också.

Här kommer receptet:

Du behöver:

2 dl naturell havregurt

1 msk agave eller honung

2 pressade vitlökar

salt och peppar

Gör såhär: 

Blanda allt, smaka av med salt och peppar och låt stå i kylen en stund innan ni ska äta den.

You Might Also Like...

2 Comments

  • Reply
    Trail & Inspiration
    13 september, 2017 at 19:36

    TACK!!
    Nu kan jag (äntligen) följa dig igen. Blir galen när det bloggas på andra sidor. Det strular bara med typ bloglovin och sånt då… 🙁

    • Reply
      @annikalarsen
      13 september, 2017 at 20:27

      Jag vet, fick inte till det med dom grejerna alls. Plus skönt att ha koll på allt själv. Fast jag kanske inte tycker det om en vecka 😂 Stor Kram och Välkommen tillbaka 😘

Leave a Reply