HolisticMama
LIFE

Allt har sin tid

Jag är inne i en period då jag vill så himla mycket. Jag har mål och visioner och vet hur jag ska ta mig dit. Problemet är bara att tiden inte räcker till. Eller egentligen så skulle den kanske kunna det. Om jag var supereffektiv varenda minut av dygnet. Men jag tror inte det skulle hålla så länge.

Jag är föräldraledig med John, ledig. Ja ledig från en anställning, inte från arbete. För här jobbas det för fullt. Att göra har jag hela tiden. Snarare så att jag måste planera in vila. Stunder då jag inte gör något, bara sitter eller ligger på golvet. Ingen telefon eller podd som tar uppmärksamhet. Bara jag. Där jag kan lyssna inåt och känna efter vad jag behöver. Meditation, vila, yinyoga, att vara i stillhet. Det är där det händer. Magin.

Jag är föräldraledig med John, jag pluggar på halvtid, hämtar och lämnar barnen varje dag, dom har fotboll och gymnastik, läxor, jag vill gärna träna själv och vara ute i naturen så mycket som det bara går. Hänga med mannen lite är ju också trevligt, kanske träffa en vän eller så. Den där boken jag skriver kommer nog ta lite längre tid än jag tänkt, men jag har inte bråttom, allt har sin tid.

 

You Might Also Like...

3 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.