LIFE

Tisdagarna med Morrie

inlägget innehåller en annonslänk

Jag har alltid älskat att läsa, innan barnen plöjde jag böcker. Och innan mobilens tid skulle jag nog säga, eller smartphone kanske. Sen tappade jag rutinen och slösurfadet tog över.

Men dom senaste månaderna har jag insett hur mycket jag faktiskt njuter av att läsa och hur mycket det ger mig. Och ute på Lillsveds hade vi bokklubbsfrukostar vilket jag älskade! Och därur föddes min idé om en bokklubb här på bloggen.

Holistisk Hälsa

Böckerna vi kommer att läsa ligger inom temat Holistisk Hälsa, där vi ser till hela människan och vad vi behöver för att må bra. Jag själv älskar att läsa den här typen av böcker och vill helst läsa ut en bok samma kväll jag öppnar den men oftast tar det lite längre tid än så.

Jag kommer att välja en ny bok varje månad och den första boken blir alltså Tisdagarna med Morrie. Åh, vad jag älskar denna bok. Den är helt fantastisk. Morrie var Mitch favoritprofessor på universitetet. Jag hade så gärna också gått på alla hans lektioner. Och jag är så tacksam att han valde att ge en sista lektion till oss alla genom den här boken. ”En lektion i konsten att leva” som det står på bokens baksida.

En till sak jag fick med mig från skolan är att jag sätter såna här små markeringslappar på dom ställen där det står något jag fastnar för, så kan jag lätt gå tillbaka och läsa just det när jag behöver en påminnelse. Och som ni ser så var det ett par grejer jag tyckte var tänkvärt ♥

Har du redan läst boken? Ofta hittar man nya saker när du läser om en bok och är du på en annan plats i livet kanske det är andra saker du kan ta till dig än det du gjorde första gången du läste boken. Så läs den gärna igen.

Boken kan du läsa mer om och köpa här(annonslänk) eller så kan du lyssna på boken på tex Nextory eller varför inte låna den på bibblan.

När du läst klart boken (eller under tiden du läser) så gå gärna in här och kommentera vad du tyckte, om det fanns något som du tog till dig lite extra mycket. Diskutera gärna med varandra. Jag kommer också att skriva mina tankar och funderingar kring boken ♥

You Might Also Like...

12 Comments

 • Reply
  Caroline
  14 november, 2017 at 12:29

  Önskar jag hade mer tid och lust att läsa, men när man pluggar så vill man gärna göra nåt annat än att läsa på fritiden också 😂

  • Reply
   Annika Larsen
   14 november, 2017 at 12:35

   Jag fattar precis, fast jag tycker det är skönt att läsa något annat än just det man pluggar till 😊💛

 • Reply
  Ebba
  14 november, 2017 at 17:10

  Önska jag hade med ro till att läsa men har så extremt svårt att sitta still 👎

  • Reply
   Annika Larsen
   14 november, 2017 at 17:15

   Har du testat att lyssna på ljudbok? Det kanske skulle passa dig? 😊

 • Reply
  Sara
  14 november, 2017 at 18:24

  Att läsa är verkligen mysigt och så härligt 🙂
  Speciellt en sen kväll med en kopp te i handen.

  • Reply
   Annika Larsen
   14 november, 2017 at 19:14

   Eller hur 😍 Och med tända ljus och den gosigaste filten man har, älskart!

 • Reply
  Marina
  14 november, 2017 at 21:20

  Älskar att läsa. Få förflytta sig till en Anna värld och bara slappna av.

  • Reply
   Annika Larsen
   14 november, 2017 at 21:30

   Håller helt med, har du läst boken? 💛

 • Reply
  Charlotte
  14 november, 2017 at 21:52

  Jag är precis som du. Sedan smartphones kom in i vårt liv har slösurfandet tagit över bokläsandet. Nu har jag faktiskt kommit igång igen dock och GUD vad underbart det är! Det är faktiskt extremt underskattat att lägga sig och läsa en riktigt bra bok!

 • Reply
  Karina
  15 november, 2017 at 15:26

  Jag älskar att läsa!! Behöver dock ha det helt tyst för att kunna koncentrera mig!

  • Reply
   Annika Larsen
   16 november, 2017 at 13:19

   Ja det är lättast att fokusera då 💛

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.