LIFE

Äntligen fredag

Idag känner jag – Äntligen fredag, veckan har vart superskoj men längtar efter mysiga lugna mornar. Äta frukost med barnen i lugn och ro, inte ha någon tid att passa på morgonen. Så det är skönt med helg känner jag.

Veckans bästa: Alltså jag har nog inte berättat om goodiebagen jag fick från eventet med Abilica? Eller goodiebag, den hade nog inte fått plats i en väska!

Alltså helt galet! Den står nu fint lite gömt i vardagsrummet och går redan varm här hemma, så himla bra. Och jag är så otroligt tacksam ♥

Veckans sämsta: Det får nog vara läggningarna. Två av barnen gör liksom allt för att inte somna och John ja han har börjat med propellern. Han snurrar som en galning, lägger sig över mitt ansikte och kryper runt överallt. Man tror att han aldrig kommer somna men sen bara poff så sover han och kvällen är räddad. Om dom andra två också har somnat dvs.

Veckans mys: Jag och Micke mediterade tillsammans igårkväll. Första gången vi gjorde det tillsammans och det kändes fint. Vi lyssnade på en meditation med DeepakChopra om att vara närvarande i relationer vilket kändes lite extra bra.

Veckans besked: John har fått plats på förskolan vilket både känns skönt och lite jobbigt i hjärtat. Den här tiden har gått allt för fort, hur ska jag klara mig utan honom på dagarna. Samtidigt ska det bli kul att kunna satsa heltid på det jag vill göra. Slippa sena kvällar och kunna fokusera på mitt på dagarna. Han börjar inte förens nästa år men det är inte långt dit ändå.

Helgen: Fotbollsträning, kalas och fira chokladens dag imorgon. Det blir nog någon chokladig kaka och kanske en kopp varm choklad. Vill åka på ett event i stan också men då behöver jag barnvakt, får se om jag får ihop det.

Nu: Tacomys!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.