RECEPT

Blomkålsgryta med zucchini och grönkål

Det här var min middag ikväll, alltså mums säger jag bara!

Blomkålsgryta med zucchini och grönkål

Hacka upp 1 zucchini, 1/2 Blomkålshuvud och 1 lök. Stek allt i 1 msk rapsolja och krydda sedan med ganska mycket curry, ekologiskt vitlökspulver, lite paprika. Häll i en burk kokosmjölk och 1 grönsaksbuljong. Låt puttra en stund 5-10 min, riv i några blad grönkål och vänd runt precis innan servering. Smaka av med salt och peppar. Ät med ris eller potatis.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply Sara 13 november, 2017 at 21:42

    Det ser riktigt gott ut!
    Nu blir man hungrig 🙂

  • Reply Caroline 13 november, 2017 at 22:18

    Låter gott 😍

  • Reply Ebba 13 november, 2017 at 22:28

    Ser extremt högt ut 😍

  • Reply Charlotte 13 november, 2017 at 22:34

    Åh, gud vad gott!

  • Reply Josefin 14 november, 2017 at 09:45

    Ser super gott ut!!!

  • Reply Karina 15 november, 2017 at 15:22

    Mums!!

  • Leave a Reply