Jag erbjuder coaching under videosamtal, barnvagnspromenad eller i samtalsrum.

Vi ses antagligen i en av mina MammaCirklar där vi delar med oss av våra erfarenheter, reflekterar och gör olika övningar. Eller så ses vi bara du och jag, där jag coachar dig i precis det du önskar och behöver för att må bra.

Jag jobbar i Stockholm men coachar även under videosamtal så du kan såklart finnas på annan ort. Annars ses vi på en plats som funkar för oss båda, antagligen i enskilt rum eller ute på en promenad. Bebisar är alltid välkomna att följa med.

Just nu erbjuder jag paketet HappyMama

Du får:

  • 3 coahningar hos mig eller över videosamtal
  • övningar att göra mellan träffarna
  • inspirationsföreläsning på video – Så överlever du småbarnsåren med hälsan i behåll
  • tillgång till den slutna facebookgruppen HappyHolisticMamas där du får kärlek & support från mig och andra mamas

Pris:1995:-

Sagt av min klient Marie:

Annika har fått mig att tänka framåt, inse vikten av avslappning och att bli bättre på att se de olika delarna i livet för att utifrån dessa speca upp vad som finns att jobba på. Varje möte har inneburit en tankeställare, påminnelse och peppning att skriva ner och ta tag i saker som jag själv kan påverka. Annika känns lugn och trygg att öppna upp sig för, en bra vägledare!

Jag erbjuder 15 minuters gratis telefonsamtal för att se om vi klickar och för att besvara eventuella frågor.

Sagt av min klient Anna:

Annika inleder varje tillfälle med en övning där man grundar sig själv och det gör att man samlar tankarna och kommer till nuet. En övning som jag har uppskattat. Därefter har hon frågat hur man har det. Hon är mycket inlyssnande och ställer relevanta frågor och försöker få en att belysa problemet/dilemmat utifrån nya perspektiv. Tiden flyger förbi och tillslut har man själv med hjälp av hennes frågor kommit fram till olika lösningar på sina problem. Man ser saker och ting ifrån andra perspektiv och ser lösningar istället för problem. Annika avslutar varje tillfälle med att fråga vad man tar med sig och en sammanfattning. Hon frågar också när man ska börja med de lösningar som man har kommit fram till. Hon frågar också om jag vill ha uppföljning och vilken typ av uppföljning. Det har varit roligt att fått coachning av Annika. Annika är en lugn, inlyssnande och metodisk coach. Hon ställer frågor och hjälper en vidare. Hennes frågor gör att man samlar tankarna och kommer till lösningar. Tacksam för coachningen!

Fyll i formuläret nedan och boka ditt första samtal.

Här kan du läsa mer om mina MammaCirklar och Här om Walking Mama