HolisticMama
HÄLSA WÖRKOUT

DAGENS UPPMANING

Jag vet inte om ni minns men förra tisdagen vaknade jag av att min visdomstand värkte något fruktansvärt. I över ett halvår har jag dragit mig från att gå till tandläkaren och få det fixat vilket har resulterat i att jag har gått och haft ont till och från. Så dumt.

Jag ringde och bokade en tid och redan på torsdagen var jag där. Jag var inte ens där i en kvart och tanden och värken är numer historia. Det gick så fort och jag märkte knappt att han tog bort tanden, var helt chockad när han var klar.

Så i över ett halvt år har jag bävat över ett besök som tog en kvart från att jag klev in i rummet, röntga tanden, bedövning, bort med tanden, prat om eftervård till att jag betalade för besöket. Helt galet. Det är så skönt nu när den är borta. Varför gör man så? Skjuter upp saker som man får för sig ska vara så jobbigt?

Nej, idag uppmanar jag er att ringa och boka den där tiden till tandläkaren, vårdcentralen eller vart det nu kan vara. Även om det känns jobbigt så är det så mycket skönare när det är gjort.

Jag lovar.

annika9

Istället för tandvärk så vaknade jag idag med en skön träningsvärk från Röhnisch running schools pass nr 3 på första veckan. Om ni vill kolla in det så finns det HÄR.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.