HolisticMama
HÄLSA

DET ÄR BARA ATT NJUTA AV FÄRDEN

Ikväll har jag skrattat så jag fått ont i magen, skrikit mig hes och umgåtts med min fina tjocka släkt. Vi saknade några <3 men hade väldigt kul ändå. Vem som vann femkampen vet jag inte, alltså var det nog inte vårt lag, haha.

Jag åkte Twister– askul! Kvasten– ganska härlig. Flygande mattan– värst av alla. Skrek och skrattade så pass mycket att det inte kom ett ljud ur min mun. Insain– Panik, läskigt, spännande, är det redan slut?

Herregud, vilken kick man får av karuseller och bergodalbanor. Man blir verkligen som ett barn på nytt. Pirret i magen och känslan av att inte ha kontroll, det är bara att njuta av färden.

Blåste en del på vägen dit. Perfekt för luggen, den lägger sig alltid så snyggt då.

grönalund grönalund2 grönalund3 grönalund4

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.