HolisticMama
LIFE

Det är jobbigt men det går över

Vet ni vad jag önskar, jo att man kunde snabbspola livet bara liiite, dit när John springer in på sin avdelning och vinkar glatt till mig. Satan så ont det gör i hjärtat när dom gråter när man går. Även om man vet att det snabbt går över och att dom har det bra där. This to shall pass, Annika. Bara andas och acceptera känslorna. Det är jobbigt men det går över.

Så Stockholm fortsätter att visa sig från sin gråaste sida. Men det är ändå riktigt vackert.

Tog en promenad efter lämning, till bibblan i Farsta. Har ingen ro än att plugga hemma, går mest och sneglar mot mobilen och undrar om föris kommer ringa fatt John är så ledsen. Så bibblan blev ett bra beslut.

Såg flera personer ute på isen, alltså dom verkade veta vad dom sysslade med, hade såna stavar och utrustning. Men ändå, isen kan ju inte vara så tjock. Jag skulle aldrig gå på den nu, fast jag går knappt på den även fast jag ser traktorn ploga skridskobanan.

Blev en riktigt god lunch också, grönsakslasange. Har inte ätit kött sen sommaren och jag saknar det inte ett dugg.

Nu ska jag bege mig hemåt, hämta kidsen och ha fredagsmys. Kanske slår till med ett litet fredagsfys också, haft vila en vecka efter jag slutat amma. Men nu känner jag mig redo eller att boobsen är det kanske jag ska säga ?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.