HolisticMama
HÄLSA

Hur ser du ut egentligen?

Jag testade en Samsung S8+, cool telefon men trivs mer med iPhone så jag fortsätter med de.

En sak som jag irriterade mig nå otroligt var att i selfieläge så gjorde kameran mina ögon större, fixa något med ansiktet, la ljuset på rätt ställe. Perfekt så jag kunde se riktigt snygg ut.

Helt ärligt, jag är så less. För vems skull gör vi det här, tar bilder på oss själva och så ser du inte ens ut som du? Får de oss att må bättre? När vi ser helt flawless ut på bild, inte ett märke i ansiktet. Retuscherade till tusen. När det inte ens bara är supermodellernas bilder som är så utan det är liksom normen. Nu behöver du ju inte ens en app för att fixa det utan telefonen gör det åt dig.

Vad händer när man ser sig i spegel och ser hur man egentligen ser ut. Lite prickig och rynkig. Är jag inte tillräckligt fin då?

Nä fy! Jag vill inte att mina barn ska växa upp och tro att det är så man ska se ut. Kan man inte bara få tycka att man är fin precis som man är? Utan att kameran ska fixa till dig varje gång man tar en bild. (Och det går säkert att ändra i någon inställning men ändå)

PS. Jag valde en bild som jag själv tycker är väldigt ful och som jag skrattat massor åt. Lite för att visa att det är ok. Jag ser visst ut så när jag gör marklyft. Men jag älskar mig själv ändå. 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Mari
  26 augusti, 2017 at 07:15

  Så sjukt. Ibland känner jag mig som en gammal tant som oroar mig för hur ” världen utvecklas”. Men va fan. Tekniken är verkligen på gott och ont. Ibland känns det som att våra barn kommer kommer leva livet genom mobben men ibland är den ju fantastiskt

  • Reply
   Annika Larsen
   27 augusti, 2017 at 13:53

   Precis, läskig utveckling. Tror faktiskt det var bättre förr haha. Kram en tant till en annan ?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.