HolisticMama
LIFE

I am ready

Min Torsdag började så himla kul, jag körde aerobics för första gången på jag vet inte hur länge. Med John på ena armen dansade jag omkring så svetten droppade, jäklar så jobbigt! Men åh så roligt! Skulle kunna tänka mig ett pass i veckan faktiskt. Endorfinerna liksom sprudlade efteråt. En blandning av dansen, människorna och 80-talsmusiken tror jag.

Vi var alla där för att fira lanseringen av den nya livsstilssajten I am ready som Mårten & Malin Nylén ligger bakom. Där finns bloggar och artiklar om hälsa och träning, motivation, mat och trender. Ett community av coacher, även läkare, en pålitlig källa på nätet, full av inspiration och inte pekpinnar.

Missa inte att signa upp dig på nyhetsbrevet när du besöker sajten(länk finns ovan), förutom massor av inspiration får du då också inbjudningar till roliga pop-upevent som är helt gratis. Nästa är redan i januari. Jag har såklart redan signat upp mig, så vem vet, kanske vi ses där?

(Foto: Josefin Stein)

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.