HolisticMama
HÄLSA

I GOT FEELING

Tänk att jag sitter här och gör precis tvärtemot vad jag pratade om på WörkoutMama idag. Vi pratade sömn, återhämtning och vila. Bland annat att man ska lägga sig i tid och inte använda några skärmar innan läggdags. Men så sitter jag här nu och skriver. Jag fick lite feeling helt enkelt.

Sanningen är att jag blev så sugen på att träna efter Pischas pass att jag var tvungen att köra det själv. Så när barnen somnat och jag kände att energin fanns så blev det till att svettas. Känns som att det kommer kännas i rumpan imorgon.

Jag brukar ju alltid baka till mina MammaCirklar och till idag testade jag att göra bollar med banan. Har sett en del recept cirkulera runt med det så ville testa. Tyvärr var det ingen hit alls. Men nu har jag provat i alla fall. Tur är att mina andra bollar smakar himmelskt.

Nä nu blir det snabbdusch och in i sängen. God Natt <3

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.