HolisticMama
HÄLSA

Lyxfrukost & tillbaks till skolbänken

Idag bjöd Sofia mig på frukost. Alltså helt galet gott och jag lovar att jag var mätt ända tills Livias bandyträning började lida mot sitt slut.

Sofia tränar på Wörkouten, har varit med i två av mina MammaCirklar och är en av dom som jag numer räknar som en kär vän. Vi har även kommit in på samma utbildning som drog igång igår. Jepp det är tillbaks till skolbänken som gäller för mig. Det kommer att vara på distans men med flera dagar ute på Lillsved. Och i maj så hoppas jag även kunna erbjuda träning i mitt HolisticMama. Tänker att det blir perfekt tillsammans med min coachning.

Den där gröna smoothien och dom små bröden var helt magiskt goda, recept på de och massor av annan inspiration hittar ni inne på Sofias fina blogg. Klicka HÄR så kommer ni dit <3

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.