HolisticMama

HOLISTICMAMA

Annika Larsen tar varje tillfälle hon får att inspirera mammor till att leva det liv dom innerst inne längtar efter. Till ett liv med tid att fokusera på sig själva en stund. Där tystnaden är helig och reflektion är en del av rutinen. Där dom får kontakt med det vilda inom sig som kan leda dom genom livet. Där dom kan känna sig trygga, fria och där dom vet att det är okej att följa sina hjärtan.

Annika är diplomerad Holistisk Coach. Hon coachar mammor dagligen och leder sina mammacirklar som hon brukar skoja och säga är som AA-möten för småbarnsföräldrar. Det är en plats för kärlek, vila och där vi delar med oss utan att döma varandra.

Läs mer om MammaCirklarna HÄR 
och coaching HÄR

 

Hon leder också, tillsammans med Pischa Strindstedt, WörkoutMama där vi har både mammacirkel och säker träning för nyblivna mammor. En kurs på 8 veckor med fokus på dig och att stärka upp din kropp inifrån och ut.

Läs mer om WörkoutMama HÄR

 

Annika har själv fyra barn. Bruce 9 år, Livia 8, Leah 5 och John 2 år. Hon är också hälsoinformatör med inriktning på barn och ungdomar samt diplomerad barnyogaledare. Så barn och deras hälsa ligger henne varmt om hjärtat.

Är du intresserad av att bli coachad av mig eller delta i en av mina MammaCirklar? Har du ett förslag på ett samarbete eller några frågor?

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart jag kan. Du kan även maila mig på hej@holisticmama.se

Jag ser fram emot att höra från dig!