HolisticMama

MAMMACIRKEL

Tänk dig en föräldragrupp på BVC, fast där fokus ligger på dig och inte bebis. Hur kan du göra för att ta hand om dig själv? Hur ska du äta, röra på dig, sova? 

Vi kommer att gå igenom ätande, vila och återhämtning, rörelse, stress och acceptans. Glädje och DU. Allt handlar om dig. Vad gör dig lycklig? Vad mår du bra av?

Jag kommer inte att säga exakt hur du ska äta, träna, sova osv. Utan du kommer att få utforska, reflektera och hitta vad som passar just dig.

Under själva träffarna kommer vi bland annat att syssla med sharing, vi sitter i cirkel ibland två och två och delar med oss och lyssnar på varandras resa – du blir sedd och lyssnad på utan att bli dömd. 

Vi kommer jobba med att reflektera, skriva och dela med oss. Fantastiska verktyg som gör att du lär dig lyssna på din egen kropp, ditt hjärta och din magkänsla.  

Jag kommer att hålla space och du får en stund att fokusera på dig själv och vad du behöver för att må bra. 

Nu kan du delta i min MammaCirkel där du tillsammans med andra mammor kommer att få

  • Lära dig att lyssna på din egen kropp, magkänsla och ditt hjärta
  • Verktyg för att må bra under dom tuffa småbarnsåren och resten av livet
  • Ta del av andras och dela med dig av din egen resa – bli lyssnad på och sedd utan att någon dömer dig
  • Support och kärlek från andra mammor
  • Hjälp att ta reda på vad du egentligen vill och vad du faktiskt mår bra av
  • Tid att fokusera på dig själv en stund

Nästa MammaCirkel startar torsdag den 17 januari och är då tillsammans med Pischa Strindstedt, grundaren av WörkOut och tränare i Biggest Loser. Det blir träning och MammaCirkel. Läs mer och boka HÄR.