Jag heter Annika Larsen, är 35 år och bor i Stockholm tillsammans med Micke och våra fyra barn: Bruce 9, Livia 7, Leah 5 år och John som är 1,5 år. 

Jag gick från handbollstjej till partytjejen som träffade kille och fick barn. Helt plötsligt hade jag gått upp över 30 kilo 3 gånger och var en trebarnsmamma som bodde 3 våningar utan hiss. Jag kände att jag behövde göra en förändring för att orka. Vilket jag är så glad att jag gjorde. Det gjorde inte bara livet lättare utan jag mådde också så mycket bättre.

Det var då jag insåg att det här var något jag ville jobba med, att inspirera andra mammor till att prioritera sig själva och sin hälsa. Bloggen föddes och tankarna började snurra.

Jag tror att du innerst inne bär på svaren och hos mig får du chansen att lyssna, känna efter och hitta dom.

Till en början ville jag jobba med kost och livsstilsförändringar men allt eftersom tiden gick och vi fick John så ändrade jag kurs. Jag ville jobba med hela människan. Och när jag såg den nya utbildningen hos Lillsveds Folkhögskola visste jag att det var rätt.

Nu är jag diplomerad Holistisk Coach och redo att göra det jag så länge längtat efter.

Vilket är att få oss mammor att öppna upp och dela med oss. Att våga vara äkta och våga känna efter. Våga göra det vi faktiskt vill och tror på. Våga göra det som just vi mår bra av.

Läs mer om mina tjänster HÄR.

Kontakt: annikaat@hotmail.com