HolisticMama
HÄLSA

PROVA PÅ KINESIOLOGI

I förra veckan så var jag på en prova på kväll hos Behandlingsteamet Pernilla Carrier. Det var första gången jag kom i kontakt med Kinesiologi och ska jag vara ärlig så hade jag faktiskt inte en aning om vad det handlade om. Jag trodde det var någon typ av kinesisk behandling men kinesiologi betyder rörelselära där man med manuell muskeltestning hittar spänningar och obalanser i kroppen. Lite flummigt men efter att ha fått sett hur det fungerar och själv fått prova på så bokade jag in mig för en behandling senare i oktober.

Redan under den första minuten som jag fick testa kunde Åsa (kinesiologen) se att jag var extremt uttorkad, antagligen på grund av mina acnemediciner jag tidigare åt. Hon konstaterade även att jag påverkats på flera sätt av dem så det ska bli riktigt spännande att se hur behandlingen kommer att hjälpa mig.

Har ni någon erfarenhet av Kinesiologi? Berätta gärna i så fall 🙂

carriercarrier

På plats under kvällen fanns också oslagbara Maya som bjöd på supergoda lakritsbollar och brownies som var to die for. Recept på dem hittar ni på hennes blogg HÄR.

Jag kommer att uppdatera er efter min behandling men om ni redan nu vill läsa mer så kika in på deras hemsida. Klicka på länken högst upp i inlägget så kommer ni dit, den ligger under behandlingsteamet Pernilla Carrier.

Jag vet att dem kommer att ha en till prova på kväll i november och jag rekommenderar er alla att gå, verkligen mysigt ställe och jag kände mig ännu mer inspirerad till en bättre hälsa när jag gick därifrån <3

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.