Walking Mama – Bli coachad under din barnvagnspromenad

Vill du ha sällskap under barnvagnspromenaden och samtidigt investera i din personliga utveckling?

Jag coachar dig under en lugn och härlig promenad. Du kommer ut och får frisk luft samtidigt som du får fokusera på dig själv en stund. Du får fundera över vad just du behöver och mår bra av. Allt medan bebis sover skönt i vagnen. Och gör h*n inte det, no worries, då stannar vi och matar, tröstar. Det som behövs för att ni ska ha en bra stund.

Det är så lätt att tro att du måste och behöver en massa saker, men hur ofta funderar du egentligen över vad just du vill?

Boka innan den 22 juli och få 5 sessioner för priset av 3

Äntligen (v 32) drar jag igång med min barnvagnscoaching Walking Mama och det firar jag med att du får 5 sessioner för priset av 3. Allt du behöver göra är att boka innan den 22 juli.

Vi ses med ca 3 veckor mellan varje gång så du hinner landa och reflektera i det du kommit fram till. Det är inte terapi eller rådgivning så du behöver inte må dåligt för att gå hos mig. Vill du nå ett mål, göra en förändring eller bara vill skina lite extra? Kanske utmana dig i din vardag och se saker ur ett nytt perspektiv? Jag hjälper dig att lära dig lyssna på din kropp, din magkänsla och ditt hjärta. Och att ta reda på vad du egentligen vill och mår bra av <3

Har du några frågor eller vill boka direkt kan du fylla i formuläret nedan

Mer om coachingen med priser och bokning kan du läsa HÄR(klick)