HolisticMama
HÄLSA

WörkoutMama

Om ni bara visste hur glad och stolt jag är över att få göra det här tillsammans med Pischa. Det kommer att bli så bra. Vi ska alltså hålla en kurs tillsammans, WörkoutMama.

Det är 8 tillfällen där vi tränar och fördjupar oss i vad man ska tänka på och varför när det kommer till träning efter graviditet. Vi kommer att använda oss av enkla redskap och bebisar. Allt för att underlätta och göra träningen så tillgänglig som möjligt. Efter kursen är tanken att du ska veta hur du ska lägga upp ditt träningspass som både är tryggt och stärkande för mammakroppen.

Efter träningen kommer jag gå igenom hälsotänk som kan tänkas behövas som nybliven mamma och i småbarnsåren. Vi kommer gå igenom ätande, rörelse, stress, vila & återhämtning men även acceptans. Vi vill inte säga exakt hur du ska äta eller sova utan ge dig tid att reflektera och utforska och hitta vad just du mår bra av.

Så vid varje tillfälle kommer Pischa att hålla i träning och efteråt så håller jag space där du får tid att fokusera på dig själv en stund men du får även verktyg som hjälper dig att lyssna på din egen kropp, din magkänsla och ditt hjärta. Du blir en stark mamma inifrån & ut ♥

Första träffen är torsdagen den första november i Wörkouts helt nya Center på Sveavägen 135. Dryck & Snacks ingår vid varje tillfälle & en superfin goodiebag. Kolla bara på dom här fina kläderna från aimn till både mamma & bäbis, hur fina?

Vill du läsa mer och anmäla dig så gör du det HÄR. Vore så kul om du också kom ♥

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.